WhatsApp
Email
Print

Property Description

Godina është një godine multifunksionale e cila ofron hapësira të mjaftueshme dhe të përshtatshme per zyra dhe magazinim. Më poshtë do të gjeni sipërfaqet dhe cmimet për secilin nga katet e godinës. Kati -1 – 2000 m2 – 2€ / m2 , Kati 0 – 2500 m2 – 3€ / m2 , Kati +1 – 3000 m2 – 2€ / m2 , Kati +2 – 3800 m2 – 1.75€ / m2.

Property Details

Amenities

State:

Shqiperi

City: 

Autostrada Tiranë – Durrës

Total Surface: 

Veranda: 

Net Surface:

Garden: 

Total lot:

Bedrooms: 

Orientation:

Toilets: 

Property Registration:

Building Features

Construction year: