WhatsApp
Email
Print

Apartament tek Shkolla e Kuqe

Property Description

Qëllimi i ketij projekti është ndërtimi dy Dy godina banimi dhe shërbimi 6 dhe 10 kate me 1 kat parkim nëntokë ne rrugen Thanas Ziko ( Pas Shkolles se Kuqe Tirane ) i cili është parashikuar se do të përmbajë apartamente banimi dhe ambjente shërbimesh si dhe poste Parkimi. Te dyja Godinat do te jene te orientuara ne drejtimin Jug-Lindje dhe Jug-Perendim , ku misis dy godinave si dhe ne pjesen jugore te godinave do te jete nje hapesire e gjelber e cila do te jete ne sherbim te komunitet te ketyre Godinave. Fasada e objektit është fasadë e ventiluar me pllakë qeramike ku me shiun e parë dhe të dytë pllaka kthehet në gjendjen fillestare. Fasada është projektuar si fasadë e ventiluar me veshje strukturale me shtresë termoizolimi dhe pllaka qeramike . Esenca e fasadës së ventiluar gjendet në realizimin e hapësirës së ndërmjetme, gjegjësisht të shtresës për ventilim ndërmjet veshjes së jashtme mbrojtëse të fasadës dhe shtresave të tjera, e cila përmes hapjeve të caktuara është e lidhur me mjedisin e jashtëm. Roli kryesor i shtresës së ventilimit qëndron në largimin e avullit difuz të ujit, i cili në periudhën dimërore lëviz nga hapësira e brendshme më e ngrohtë në drejtim të hapësirës së jashtme dhe eliminimin e kondensatës eventualisht të krijuar, si dhe në reduktimin e ngrohjes së masës bazë të murit gjatë verës, respektivisht në mbrojtjen më të mirë të hapësirës së brendshme nga temperaturat e larta verore.

Property Details

Amenities

State:

Albania

City: 

Tirane

Total Surface: 

105.68 m²

Veranda: 

Net Surface:

Garden: 

Total lot:

Bedrooms: 

2

Orientation:

South-East South-West

Toilets: 

1

Property Registration:

Building Features

Construction year:

Ap. 7 kati 3 banim
Ne nje nder zonat me qendrore te Tiranes, sa afer qendres po aq dhe ne nje zone te qete. Njej organizim perfekt i regullt dhe me orientim ne diell.