WhatsApp
Email
Print

Apartamen 2+1 , rruga “Riza Cerova”

Property Description

HAPËSIRAT TEKNIKE Hapësirat teknike janë të pozicionuara dhe mirë-organizara në katet nëntokësor duke siguruar dhe aksesin për mirëmbajtjen e tyre, ka sistem anti-zjarr me depozita rezervë dhe hidrantë për çdo emergjencë të mundshme. ASHENSORËT/SHKALLËT Objekti ka një shkallë e cila është e pajisur me ashensor. Hyrja për në hapësirën e shkallës bëhet nga korridori i kateve.

Property Details

Amenities

State:

Shqiperi

City: 

Tirane

Total Surface: 

129.1 m²

Veranda: 

0 m²

Net Surface:

109.9 m²

Garden: 

0 m²

Total lot:

Bedrooms: 

2

Orientation:

Veri

Toilets: 

2

Property Registration:

Ne ndertim

Building Features

Construction year:

2022
Commercial & Residential Buildings Eshtë një godinë banimi dhe shërbimesh, e cila ndodhet në Rrugën “Riza Cerova”, rreth 250 metra nga sheshi ‘Selvia’ dhe vetem 7 min nga Sheshi Skënderbej (Qendra e Tiranës). Godina është në një nga zonat me të mira të kryeqytetit, shumë e gjallë duke ofruar cdo shërbim të nevojshëm për një jetes të rehatshme dhe në standarte të larta.Ka nje pozicion teper te favorshem, e gjendur rreth 100 metra larg Shkolles se Mesme te Pergjithshme ‘Partizani’ & Gjimnazit ‘Andon Zako Cajupi’, rreth 3 min larg Komisariatit Nr.1 te Policise dhe vetem 2 min larg nga Qendra Spitalore ‘Nene Tereza’. Kjo godinë është konceptuar si një ndërtim modern me 5, 8, 10 dhe 11 kate, ku si funksion kryesor i saj është banimi por gjithashtu ofron ambjente për shërbime, zyra dhe dyqane. Në funksion të shërbimeve të mësipërme janë projektuar edhe 2 kate parkimi nëntokësor.