WhatsApp
Email
Print

Apartament 1+1 , rruga “Riza Cerova”

Property Description

RIFINITURAT Dyshemetë ofrohen te shtruara me pllaka porcelani me shkelqim ose mat ne varsi te funksionit te hapsires. – Dyert e jashtme janë dyer sigurie me strukturë çeliku dhe panele MDF. Klienti është i lirë të ndryshojë panelin, dorezën apo aksesorët e tjerë vetëm nga faqja e brendshme e derës ndërkohë që faqja e jashtme duhet të jetë e njëjtë me dyert e tjera të katit. – Rrjeti i tubave të kondicionimit do të jetë i instaluar paraprakisht nëpër dysheme. – Davancalet e dritareve, ballkoneve, dhe shkallëve të jashtme do të jenë në varësi te kompozimit të fasadës: Të veshura me mermer, suva, fletë alumini apo profil plastik . – Ashensorët do të jenë prodhimi i standardit CE ku do të kenë pajisje shtesë që shërben për ulje emergjence në rast mungese të energjisë elektrike. – Tualetet vijnë të pajisura me të gjithë setin hidro-sanitare: lavaman, wc, mekanizwm me kasete, bide, pjate dushi, të pajisura me grupet e mishelatorëve. Tualetet janë të veshura me pllaka majolike importi deri në lartësinë 2.4 m, si dhe kanë sistem ventilimi (në rastet kur nuk kanë ventilim natyral). Pas përfundimit të suvatimeve, klienti mund të zgjedhë modelet e pllakave nga mundësitë që i ofron kompania apo materiale të tjera prej atyre që ofron zhvilluesi.

Property Details

Amenities

State:

Shqiperi

City: 

Tirane

Total Surface: 

69.2 m2 m²

Veranda: 

0 m²

Net Surface:

58.9 m2 m²

Garden: 

0 m²

Total lot:

Bedrooms: 

1

Orientation:

Veri

Toilets: 

1

Property Registration:

Ne ndertim

Building Features

Construction year:

2022
Commercial & Residential Buildings Eshtë një godinë banimi dhe shërbimesh, e cila ndodhet në Rrugën “Riza Cerova”, rreth 250 metra nga sheshi ‘Selvia’ dhe vetem 7 min nga Sheshi Skënderbej (Qendra e Tiranës). Godina është në një nga zonat me të mira të kryeqytetit, shumë e gjallë duke ofruar cdo shërbim të nevojshëm për një jetes të rehatshme dhe në standarte të larta.Ka nje pozicion teper te favorshem, e gjendur rreth 100 metra larg Shkolles se Mesme te Pergjithshme ‘Partizani’ & Gjimnazit ‘Andon Zako Cajupi’, rreth 3 min larg Komisariatit Nr.1 te Policise dhe vetem 2 min larg nga Qendra Spitalore ‘Nene Tereza’. Kjo godinë është konceptuar si një ndërtim modern me 5, 8, 10 dhe 11 kate, ku si funksion kryesor i saj është banimi por gjithashtu ofron ambjente për shërbime, zyra dhe dyqane. Në funksion të shërbimeve të mësipërme janë projektuar edhe 2 kate parkimi nëntokësor.