WhatsApp
Email
Print

Apartament 1+1 , rruga “Riza Cerova”

Property Description

IZOLIMI AKUSTIK Kompania ka përdorur një sërë zgjidhjesh inxhinierike për të adresuar tipet e ndryshme të zhurmave si më poshtë. Zhurmat ajërore të brendshme si zëri i lartë i radios, televizorit, muzikës, bashkëbisedimit janë zhurma që vijnë nga apartamentet e tjera ngjitur. Kriteret kryesore për izolimin e këtyre zhurmave janë ngurtësia e mureve dhe përdorimi i materialeve zë-absorbuese. Muret ndarëse ndërmjet apartamenteve dhe hollit të përbasthkët janë mure notues të dyfishtë me lesh guri zë-izolues në mes të izoluar nga elementët strukturorë të godinës. Zhurmat nga paisjet e shërbimit si ashensori, transformatori, motorrët e kondicionerëve, pompat e ujit etj jane gjithashtu trajtuar nga kompania. Të gjitha pajisjet e shërbimit janë të montuara në vende të posaçme dhe të gjitha instalimet bëhen duke respektuar udhëzimet e prodhuesit për të arritur nivelin më të ulët të zhurmave. Tubacionet e furnizimit me ujë dhe shkarkimeve janë të vendosura në puse të posaçme dhe të izoluara me një shtresë lesh guri. Gjithashtu dyert e jashtme të apartamenteve kanë një mbushje zë-izoluese dhe guarnicione të cilat minimizojnë zhurmat që vijnë nga hapësirat e përbashkëta brenda godinës.

Property Details

Amenities

State:

Shqiperi

City: 

Tirane

Total Surface: 

59.6 m²

Veranda: 

0 m²

Net Surface:

50.7 m²

Garden: 

0 m²

Total lot:

Bedrooms: 

1

Orientation:

Veri

Toilets: 

1

Property Registration:

Ne ndertim

Building Features

Construction year:

2022
Commercial & Residential Buildings Eshtë një godinë banimi dhe shërbimesh, e cila ndodhet në Rrugën “Riza Cerova”, rreth 250 metra nga sheshi ‘Selvia’ dhe vetem 7 min nga Sheshi Skënderbej (Qendra e Tiranës). Godina është në një nga zonat me të mira të kryeqytetit, shumë e gjallë duke ofruar cdo shërbim të nevojshëm për një jetes të rehatshme dhe në standarte të larta.Ka nje pozicion teper te favorshem, e gjendur rreth 100 metra larg Shkolles se Mesme te Pergjithshme ‘Partizani’ & Gjimnazit ‘Andon Zako Cajupi’, rreth 3 min larg Komisariatit Nr.1 te Policise dhe vetem 2 min larg nga Qendra Spitalore ‘Nene Tereza’. Kjo godinë është konceptuar si një ndërtim modern me 5, 8, 10 dhe 11 kate, ku si funksion kryesor i saj është banimi por gjithashtu ofron ambjente për shërbime, zyra dhe dyqane. Në funksion të shërbimeve të mësipërme janë projektuar edhe 2 kate parkimi nëntokësor.