WhatsApp
Email
Print

Apartament 2+1 ishBlloku

Property Description

Apartamenti ndodhet në një pallat të ri cilësor dhe me një administrim shumë të mirë. Është mjaft i organizuar, rifiniturat e përdorura kanë cilesi mesatare, ka dhe oxhak me pelet funksional. Orientimi është nga jugu dhe me pamje shumë të mirë të zonës përreth. Vetëm 5 minuta nga Kryeministria, nga qendra e Tiranës. Shitet i mobiluar.

Property Details

Amenities

State:

City: 

Total Surface: 

105 m2 m²

Veranda: 

Net Surface:

Garden: 

Total lot:

Bedrooms: 

2

Orientation:

Toilets: 

2

Property Registration:

Building Features

Construction year:

Me çertifikatë pronësie