WhatsApp
Email
Print

Property Description

Apartamenti ndodhet ne katin e 6 te nderteses se pajisur me ashensor dhe ka sistem ngrohje qendrore. Pallati ka nje numer te ulet prej 10 familjesh, gje qe ofron privatesi te plote. Apartamenti ka nje verande me pamje nga stadiumi.

Property Details

Amenities

State:

Shqiperi

City: 

Tirane

Total Surface: 

198 m²

Veranda: 

15 m²

Net Surface:

Garden: 

Total lot:

Bedrooms: 

3

Orientation:

Toilets: 

2

Property Registration:

Building Features

Construction year: