WhatsApp
Email
Print

Property Description

Apartamenti ndodhet pranë rrugës së Barrikadave, është i pamobiluar dhe ka një post parkimi (25.000 Euro). Titulli i pronësisë është në proces që zgjat maximumi 2 muaj. Nuk ka asnjë barrë mbi pronën.

Property Details

Amenities

State:

Shqiperi

City: 

Tirane

Total Surface: 

Veranda: 

2 ballkone m²

Net Surface:

87.19 m²

Garden: 

Total lot:

Bedrooms: 

Orientation:

Jug – Lindje

Toilets: 

Property Registration:

Building Features

Construction year:

2022