WhatsApp
Email
Print

Aura-property

Property Description

Destinacioni I shtëpisë tuaj të ardhshme është kompleksi Aura. Projekti është një kompleks multifunksional I cili ka në thelb realizimin e një hapësire banimi me një cilësi të lartë jetese. Në kompleksin Aura do të dalloni lehtë cilesinë, bukurinë dhe frymen e re të zhvillimit në këtë zonë, hapësira të dedikuara për biznes dhe zyra në një kompleks me cilësi dhe siguri të lartë punimesh. Dallojnë 7 Godina me 2 ashensorë te dedikuar, sistem multisplit me ngrohje dhe ftohje qendrore, vetrata të mëdha duke lejuar ndricimin e plotë të godinave. Projekti ka për synim ringjalljen e zonës ku po ndërtohet, duke përmirësuar cilësinë e jetesës nëpërmjet hapësirave rekreative, infrastrukturës dhe hapësirave të dedikuara për biznes. Projekti ka shkallëzim 3,5,7,9 dhe 11 kate, ku kati përdhe janë dyqane shërbimi dhe 2 kate parkimi nën tokë. Avantazhet e projektit janë cilësia e lartë ndërtimit, fasadë e ventiluar dhe e veshur me panel alumini, izolimi i mureve është me dopio tulle dhe lesh guri ne mes, akustik dhe termik, dritaret janë termike dhe akustike me dopio xham, planimetri funksionale, lartësia e apartamenteve 3.23m. Investim i sigurt, rifiniturat e brendshme shumë cilësore, siguri edhe mirëmbajtje 24 orë. Aura Complex, Living different…

Property Details

Amenities

State:

Shqiperi

City: 

Tirane

Total Surface: 

Veranda: 

Net Surface:

Garden: 

Total lot:

Bedrooms: 

Orientation:

Toilets: 

Property Registration:

Building Features

Construction year:

In construction