Our Developments

WAW Investment knows exactly what kind of property you are looking for in a big city. The only thing you have to do is to navigate through the page and contact us for more information.

Shape

Apart 1+1

”EMI 6” është një godinë banimi dhe shërbimesh, e cila ndodhet në Rrugën “Riza Cerova”, rreth 250 metra nga sheshi ‘Selvia’ dhe vetem 7 min

Property Details