WhatsApp
Email
Print

Property Description

Magazina ka një sipërfaqe prej 500 m2 dhe hapësire magazinimi rreth 1000 meter. Hapësira është e mobiluar me rafte e gatshme për përdorim.

Property Details

Amenities

State:

Albania

City: 

Pranë QTU

Total Surface: 

500 m²

Veranda: 

Net Surface:

Garden: 

Total lot:

Bedrooms: 

Orientation:

Toilets: 

Property Registration:

Building Features

Construction year: