PALLADIUM

PALLADIUM

Kompleksi residencial është i pozicionuar në një nga zonat më të dëshiruara të kryeqytetit në kodrinën e liqenit të thatë me pamje
nga liqeni artificial dhe liqeni i thatë. Lehtësisht i aksesueshëm nga unaza e re e Tiranës. Ky kompleks përbëhet nga blloku “A” dhe blloku “B” Me 5 kate mbi tokë hapsira residenciale dhe 2 katet nëntokë. Projekti ofron standardet më të larta në ndërtim dhe shërbim. Arkitektura e ndërtesës lejon qarkullimin e ajrit, dritë natyrale dhe integrimin e mjedisit përreth me apartamentin. Hyrja dhe dalja nga residenca mbikqyret nga rojet e sigurisë dhe kamerat vëzhguese 24 orë/24. Recepsioni në hyrje të ndërtesës do të jetë në dispozicion të banorëve për çdo informacion që do të nevojitet. Kompleksi do të ketë 94 apartamente në total. 88 vende parkimi në total ku në katin nëntokë -2 do të ketë 61 vende parkimi dhe në katin nëntokë -1 do të ketë 27 vende parkimi. Kompleksi do të jetë i pajisur me SPA të brendshme në residencë e cila është e pajisur me pishinë të brendshme prej 208 m2 me cilësinë më të lartë të ujit dhe teknologjisë Gjermane Fresnius me përvojë nga AQUAPARK. Fitnes me sipërfaqe prej 1500 m2 do të jetë e pajisur me teknologjinë më bashkëkohore të pajisjeve për trajnim dhe instruktorë profesionistë. Gjithashtu në ambjentet e jashtme do të ketë Supermarket prej 333m2 i cili do të jetë në shërbim të residentëve, si dhe bar kafe brenda dhe jashtë kompleksit.

GALERI

DETAJET E PRONES

Struktura e ndërtesës ka një qëndrueshmëri e cila përballon
tërmete deri në 9 Ballë. Hekuri i përdorur është i markës Sidenor dhe marka e betonit 300 janë të kontrolluara nga laboratorët e SGS duke garantuar sigurinë , cilësinë dhe rezistencën e materialit. Në këtë mënyrë struktura mban dhe peshën natyrale të godinës dhe i reziston lëkundjeve.

Veshjet e fasadës do të jenë të kombinuar me fasade të ventiluar-kapotë dhe veshje druri Tik për ambjete të jashtme duke i dhënë ndërtesës një efiçencë termike maksimale ndaj kushteve atmosferike.
Vetrata do të jenë dopio xham me izolim termik dhe akustik. Profilet e tyre do të jenë të markës Alumil dhe xhami i cilësisë Seigobel cristal clear. Grilat do të jenë me sistem inkaso në mure dhe të termoizoluara.
Muri rrethues do të jetë me gur natyral i gdhëndur në mënyrë artizanale,
i gjithë perimetri i godinës do të jetë i pajisur me pilota deri në 20 metra thellësi për të siguruar ndërtesën në mënyrë maksimale nga çdo fatkeqësi natyrore.

 • Akses kontroll me kartë për të hyrë në ndërtesë.
 • Sistem për mbrojtjen ndaj zjarrit i pajsur me hidrantë, fikëse zjarri dhe sistem alarmi.
 • Ashensorët cilësorë do të jenë të markës KONE.
 • Sistem i brendshëm për hedhjen e plehrave me vakum dhe sistem ventilimi
  për eleminimin e aromrave të pakëndshme.
 • Depot e ujit të integruara në ndërtesë do të garantojnë furnizim me ujë 24 orë.
 • Materialet elektrike do të jenë të markave italiane.
 • Materialet hidraulike do të jenë të paisura me tuba multistrat dhe gomina me
  granci mbi 20 vjet.
 • Apartamentet do të jenë të pajisura me dyer të brendshme ku lartësia e derës
  do të jetë 240 cm.
 • Dera kryesore do të jetë e blinduar dhe aksesorët e dyerve si bravat dhe menteshat
  do të jenë të cilësisë italiane
 • Sistemi i gjeneratorëve do të sigurojë energji elektrike në rast të shkëputjeve
  të energjisë
 • Qyteti

  Tiranë - 25 minuta nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës, 30 minuta nga Elbasani, 10 minuta nga qendra e Tiranës, 3 orë nga Prishtina, 30 minuta nga Durrësi.

 • Kate total

  7 kate secila godinë

 • Kate Njësi Tregtare

  1 kat

 • Sipërfaqe Totale e Ndërtimit

  16096.5 m2

 • Faza e ndërtimit

 • Njësi tregtare në shitje

  1 Market, 1 SPA

 • Adresa

 • Kate banimi

  6 kate

 • Kate parkimi

  2 kate

 • Hipoteka

 • Apartamente në shitje

  94

 • Parkime në shitje

  88

 • Të tjera

  208 m2 pishinë e brendshme, 1500m2 fitnes

KONTAKTO