WhatsApp
Email
Print

Porta e Gjlber, Godina D 6

Property Description

Porta e Gjelbër është një rezidencë banimi ekskluzive me vetëm 39 familje në 8,190m² truall. Gjelbërimi, kopshtet dhe hapësirat publike zënë 80% të sipërfaqes së truallit, ndërsa ndërtimi vetëm 20% të tij.

Property Details

Amenities

State:

Albania

City: 

Tirana

Total Surface: 

129.0 m²

Veranda: 

11.1 m²

Net Surface:

117.9 m²

Garden: 

Total lot:

11.1 m²

Bedrooms: 

2

Orientation:

Toilets: 

1

Property Registration:

Building Features

Construction year:

Kati 1
Projekti e merr emrin nga vendndodhja ekskluzive buzë Kurorës së Gjelbër të Tiranës (Parkut të Madh të Liqenit), i konceptuar si një portë hyrëse drejt qytetit duke qënë njëkohësisht një zgjatim privat i kësaj hapësire publike. Kjo vendndodhje është vlerësuar si një nga pikat më të bukura të qytetit që në studimet e para urbanistike dhe jo rastësisht Pallati i Brigadave është i pozicionuar pikërisht këtu.