WhatsApp
Email
Print

REZIDENCA “TWISTER PALACE” NE “DON BOSKO”

Property Description

Apartamente të reja në shitje në një pallat të ri tepër cilësor shumë pranë qendrës së Tiranës, afër institucioneve arsimore, shoqërore dhe tregtare në një nga zonat më të preferuara edhe më të kërkuara të Tiranës. Investimi i pallatit bëhet nga një firmë tepër serioze, me specialist me përvojë, e projektuar nga studio e njohur italiane Nicola Ghilardi me një arkitekturë moderne. Baza e punës së tyre është cilësia e lartë në konstruksion dhe në rifiniturë. Ana arkitektonike e godines dhe ajo funksionale e apartamenteve të banimit është tepër e organizuar, ku janë parashikuar të gjitha facilitetet për një jetesë komode. Godina ka 11 kate banim, 1 kat dyqane dhe 2 kate parkim nëntokë. Objekti do të ofrojë cilësi të lartë ndërtimi, 2 ashensore, siguri 24 orë, shesh rekreacioni të gjelbëruar, mirëmbajtje elitare dhe shërbime të ndryshme. – Apartament në shitje 1+1+ banjo +1 ballkon, kati i 1 banim. Sipërfaqja 48.32 (56.12) m2. Cmimi 59.000 Euro. – Apartament në shitje 1+1+1 banjo + 1 ballkon, kati i 4-të. Sipërfaqja 54.67 (63.5) m2. Cmimi 67.000 Euro. – Apartament në shitje 2+ 1+ 1 banjo me dritare + 1 ballkon, kati i 8-të. Sipërfaqja 69.88 (81.16) m2. Cmimi 85.000 Euro. – Apartament në shitje 2+ 1+ 2 banjo (njëra me dritare) + 1 ballkon te madh, kati i 7-të. Sipërfaqja 87.65 (101.80) m2. Cmimi 107,000 Euro. – Apartament në shitje, 3+ 1+ 2 banjo (njëra me dritare) + 1 ballkon, kati i 9-te. Sipërfaqja 92.35 (107.52) m2. Cmimi 113,000 Euro. – Apartament në shitje, 3+ 1+ 2 banjo me dritare + 1 ballkon, kati i 2-te. Sipërfaqja 121.3 (140.88) m2. Cmimi 148,000 Euro. – Dyqan në shitje, kati perdhe. Sipërfaqja 35.1 m2 (41,29) m2. Cmimi 124,000 Euro. Parkim në shitje me cmimin 18.000 Euro. Parashikohet të mbarojë brenda vitit 2023.

Property Details

Amenities

State:

City: 

Total Surface: 

Veranda: 

Net Surface:

Garden: 

Total lot:

Bedrooms: 

Orientation:

Toilets: 

Property Registration:

Building Features

Construction year:

2023