AURA

AURA

Destinacioni I shtëpisë tuaj të ardhshme është kompleksi Aura. Projekti është një kompleks multifunksional I cili ka në thelb realizimin e një hapësire banimi me një cilësi të lartë jetese. Në kompleksin Aura do të dalloni lehtë cilesinë, bukurinë dhe frymen e re të zhvillimit në këtë zonë, hapësira të dedikuara për biznes dhe zyra në një kompleks me cilësi dhe siguri të lartë punimesh. Dallojnë 7 Godina me 2 ashensorë te dedikuar, sistem multisplit me ngrohje dhe ftohje qendrore, vetrata të mëdha duke lejuar ndricimin e plotë të godinave. Projekti ka për synim ringjalljen e zonës ku po ndërtohet, duke përmirësuar cilësinë e jetesës nëpërmjet hapësirave rekreative, infrastrukturës dhe hapësirave të dedikuara për biznes. Projekti ka shkallëzim 3,5,7,9 dhe 11 kate, ku kati përdhe janë dyqane shërbimi dhe 2 kate parkimi nën tokë. Avantazhet e projektit janë cilësia e lartë ndërtimit, fasadë e ventiluar dhe e veshur me panel alumini, izolimi i mureve është me dopio tulle dhe lesh guri ne mes, akustik dhe termik, dritaret janë termike dhe akustike me dopio xham, planimetri funksionale, lartësia e apartamenteve 3.23m. Investim i sigurt, rifiniturat e brendshme shumë cilësore, siguri edhe mirëmbajtje 24 orë. Aura Complex, Living different…

GALERI

DETAJET E PRONES

 1. Kompleks Multifunksional.
 2. Arkitekture e “Gjelbër”
 3. Planimetri funksionale
 4. Vendndodhje afër unazës 
 • Qyteti

  Tiranë

 • Kate total

  11 kate

 • Kate Njësi Tregtare

  1 kate

 • Sipërfaqe totale e ndërtimit

  51800 m2

 • Faza e ndërtimit

  Përfundon Tetor 2025

 • Njësi Tregtare në shitje

  20 njësi

 • Adresa

  Rruga "Dritan Hoxha"

 • Kate banimi

  10 kate

 • Kate parkimi

  2 kate

 • Hipoteka

  Në ndërtim

 • Apartamente në shitje

  100 apartamente

 • Parkime në shitje

  200 vende parkimi

KONTAKTO

APARTMENTS

Apart 1+1

”EMI 6” është një godinë banimi dhe shërbimesh, e cila ndodhet në Rrugën “Riza Cerova”, rreth 250 metra nga sheshi ‘Selvia’ dhe vetem 7 min

Read More »