Kënaqësia jonë t'ju ndihmojmë

Kontaktoni
për më shumë

Pë një eksperiencë më të mirë me ne dhe për më shumë informacion, ju lutem na kontaktoni. Më poshte do të gjeni të gjitha llojet e kontakteve. 

Telefono për të gjetur shtëpinë tënde luksoze

Na kontaktoni direkt për më shumë informacion ose lini një mesazh më poshtë dhe ne do t'ju kontaktojmë.

oraret

E hënë – E premte: 10am – 6pm
E shtunë: 10am – 3am

Adresa

Tirana, Albania
Prishtina, Kosovo

Shape

Na shkruani dhe ne do t'ju kontaktojmë

Shape

Ne do t'ju ndihmojmë të gjeni një shtëpi

Exploro pronat tona

Exploroni pronat tono për të gjetur ekzaktesisht atë që kërkoni.