WhatsApp
Email
Print

Tokë me qera pranë aeroportit të Prishtinës

Property Description

Toka ndodhet 300 metra larg aeroportit të Kosovës dhe ka një pozicion të favorshëm pasi lidhet me të dy rrugët e saj.

Property Details

Amenities

State:

Kosovë

City: 

Prishtinë

Total Surface: 

10 647 m²

Veranda: 

Net Surface:

Garden: 

Total lot:

Bedrooms: 

Orientation:

Toilets: 

Property Registration:

Building Features

Construction year: