WhatsApp
Email
Print

Property Description

Prona ndodhet disa km larg kryeqytetit ne nje nder zonat me te preferuara per banim per shkak te bukurise natyrore qe ka ne lidhje me liqenin. Gjithashtu shume e favorshme pee investim per fabrika, magazina. E aksesueshme lehtesisht dhe ka nje infrastrukutre te rregullt me rruge,energji elektrike,ndodhet ne nje zone mjaft te qete dhe prona ka nje koeficent te larte shfrytezimi.

Property Details

Amenities

State:

City: 

Total Surface: 

2800 m2 m²

Veranda: 

Net Surface:

Garden: 

Total lot:

Bedrooms: 

Orientation:

Toilets: 

Property Registration:

Building Features

Construction year:

Prona ndodhet disa km larg kryeqytetit ne nje nder zonat me te preferuara per banim per shkak te bukurise natyrore qe ka ne lidhje me liqenin.