TURQUOISE MARINA

TURQUOISE MARINA

Kompleksi Turquoise Marina është i pozicionuar në zonën e gjirit të Lalëzit. Ai ndodhet 40 km nga Tirana, 23 km nga Porti i Durrësit, 35 km nga Aeroporti i Rinasit, 100m nga Gjiri i Lalëzit dhe 15 min nga Kepi i Rodonit & fortifikimi Venecian. 

Kompleksi ofron plazh privat të garantuar, 200 vendparkime për mjetet lundruese, parkime të dedikuara për banorët dhe vizitorët, parkim dhe korsi bicikletash me vijën më të gjatë të saj në zonën e Gjirit të Lalëzit dhe ambjente sportive për tenis, basketboll. volejboll dhe futboll. 

Turquoise Marina ofron cilësi të lartë të përcaktuar nga EUROCODE, me ndjekje rigoroze të 10 standardeve evropiane për dizajnin strukturor. Investimi ka në përbërje hapësira të dedikuara për terrene sportive, pishina , Aquapark , Marine Port dhe faciliete të shumta për t’iu dhuruar një jetesë të qetë , larg zhurmës dhe kaosit të përditshëm të qyteteve. 

DETAJET E PRONES

Kjo vilë ka sipërfaqe fizike 261 m 2 , e cila organizohet në ambientin e ngrënies , këndin e gatimit & kuzhinë , të dyja të aksesueshme me verandën . Në të njëjtin kat kemi një tualet dhe një dhomë gjumi . Kati i dytë është i organizuar në tri dhoma gjumi , ajo matrimoniale me dalje në verandë ; dhomat e gjumit të fëmijëve dhe një tualet .

 

 • Sipërfaqja e vilës:  261 m 2
 • Parcelë
 • Dhoma gjumi: 3 dhoma
 • Pishinë (opsionale)
 • Vendparkim i mjeteve ujore 
 • Parkim dhe korsi bicikletash

Vila ka sipërfaqe fizike 155 m 2 , e cila organizohet ne ambientin e ngrënies , këndi i gatimit & kuzhina , të dyja ambiente të aksesueshme në verandë . Në të njëjtin kat ka edhe një tualet . Kati i dytë është i organizuar në Dy dhoma gjumi , ajo matrimoniale me dalje në verandë , dhoma e gjumit e fëmijëve dhe një tualet . Kati nëntokë i kësaj vile mund të shfrytëzohet si ambjent teknik.

 

 • Sipërfaqja e vilës:  155 m 2
 • Parcelë
 • 2 kate
 • Dhoma gjumi: 3 dhoma
 • Parkim dhe korsi bicikletash

Vila ka sipërfaqe fizike 121 m 2 , e cila organizohet ne ambientin e ngrënit , kuzhina dhe gatimi , një tualet , të
aksesueshme me verandën . Kati i dytë është i organizuar në dy dhoma gjumi , ajo  matrimoniale , dhoma e gjumit e fëmijëve
dhe një tualet.

 

 • Sipërfaqja e vilës:  121 m 2
 • Parcelë
 • 2 kate
 • Dhoma gjumi: 3 dhoma
 • Parkim dhe korsi bicikletash

Vila ka sipërfaqe fizike 131 m 2 , e cila organizohet ne ambientin e ngrënit , kuzhina dhe gatimi , një tualet , të
aksesueshme me verandën . Kati i dytë është i organizuar në tri dhoma gjumi , ajo  matrimoniale , dhoma e gjumit e fëmijëve
dhe një tualet.

 

 • Sipërfaqja e vilës:  131 m 2
 • Parcelë
 • 2 kate
 • Dhoma gjumi: 3 dhoma
 • Parkim dhe korsi bicikletash

Apartamente e zonës T5 të cilat janë opsione 1+1, me dhe / ose pa verandë , gjithashtu edhe opsione të apartamenteve 2+1.
Apartament 1+1 ,me një sipërfaqe fizike 60.08 m 2 , i cili organizohet në ambjentin e ngrënies kuzhina dhomë gjumë një tualet . Në dryshim nga apartamentet e tjera , kjo tipologji ka edhe oborrin e saj.Apartamenti 2+1 me sipërfaqe totale 83 m 2 92 m 2 është i organizuar në ambient ndenjeje ngrënieje dy dhoma gjumi një tualet.

 

 • Sipërfaqja 1 + 1 :  60 m 2
 • Sipërfaqja 2 + 1 :  82-92 m 2
 • Hapësira të gjelbërta
 • Parkim dhe korsi bicikletash

Vila ka sipërfaqe fizike 108 m 2 , e cila është e organizuar në ambientin e ngrënies , gatimit dhe kuzhina , një tualet , të aksesueshme me verandën . Kjo vilë ka një parcelë të dedikuar .
Kati i dytë është i organizuar në dy dhoma gjumi dhe një tualet

 

 • Sipërfaqja e vilës:  108 m 2
 • Oborr, Parcelë
 • 2 kate
 • Dhoma gjumi: 2 dhoma
 • Parkim dhe korsi bicikletash

Apartamente me tipologji të ndryshme duke
filluar nga garsionere , 1+1 dhe 2+1. Ambicia jonë , me një eksperiencë 27 vjeçare , është t’u ofrojnë klientëve tanë një zonë rezidenciale dhe turistike. 

 

 • Sipërfaqja Garsoniere:  41 m 2
 • Sipërfaqja 1 + 1 :  50-60 m 2
 • Vendparkim i mjeteve ujore
 • Hapësira të gjelbërta
 • Parkim dhe korsi bicikletash
 • Qyteti

  Durrës

 • Sipërfaqe totale

  350.000 m2

 • Sipërfaqe ujore

  35.000 m2

 • Vila

  307 vila

 • Adresa

  Gjiri i Lalëzit

 • Apartamente

  216 apartamente

 • Hapësira të dedikuara pët terrene sportive

  5.000 m2

 • Korsi bicikletash

  3.000 m

KONTAKTO