WhatsApp
Email
Print

VILAT “FOREST” PËRBALLË LIQENIT ARTIFICIAL

Property Description

Vilat “Forest”, është një nga rezidencat e banimit më të reja eskluzive e cila do të ofrojë vila, apartamente, ambiente shërbimi, kënde rekreative për fëmijēt dhe oborre të gjelbëruara, pozicionohet në zonën më të bukur të Tiranës. Ka akses të menjëhershëm tek Parku i Madh i Liqenit, unazen e madhe dhe me një distancë të shkurtër nga pikat kryesore të qytetit. Projekti spikat me vendodhjen e tij unike gjë e cila të jep mundësinë të jetosh jashtë qytetit por dhe pranë tij njëkohësisht. Vilat “Forest” është e konceptuar me nderthurjen e jetesës pranë qytetit dhe fare pranë gjelbërimit dhe natyrës duke ju garantuar dritë natyrale gjatë gjithë kohës dhe pamje të plotë mbi Parkun e Liqenit, ullishtet dhe kodrat përreth. Vilat “Forest” do të ofrojnë punime shumë cilësore, projektet e te cilave do te lejojnë depërtimin e dritës natyrale gjate gjithe kohes. Treguesit e projektit janë më të ulëtit e lejuar brenda qytetit me intensitet ndertimi vetem 0.3. Avantazhet e të jetuarit te Vilat “Forest” Vendodhje strategjike fare pranë parkut të madh të liqenit te Tiranës dhe me akses direkt në unazën e madhe dhe pjesë e konceptit të madh të parkut orbital të qytetit. Cilësia absolute e ndërtimit dhe standarti i çertifikuar i materialeve të përdorura. Ndarjet e ambienteve do të jenë me mure gipsi. Teknologjia me qasje të fortë ekologjike është në AND e këtij projekti, i cili do të garantojë termo-izolim, zë-izolim të plotë si dhe sistem ekologjik, ngrohje-ftohje të ajrit dhe të ujit. Densiteti mjaft i ulët i ndërtimit në Tiranë që i lë vend hapësirave të bollshme të gjelbëruara. Oborre private të mëdha për vilat dhe apartamentet në katin përdhe. Investim 100 % i sigurtë dhe me vlerë të shtuar në kohë. Rezidence e rrethuar, siguri maksimale me survejim të të gjithë hapësirës 24/7. Mirëmbajtje e ambienteve të përbashkëta nga “FZ” Construction. Komunitet i përzgjedhur banorësh, gjelbërim, parkim i garantuar, privatësi dhe qetësi. Vilat ofrojne oxhak. Vilat “Forest” do të ofrojë shtatë godina 4 katshe, 10 vila individuale dhe 10 vila të bashkangjitura. Apartamentet në katin përdhe me oborr dhe katin e fundit me verandë variojnë me cimimin 2000 Euro / m2 – Apartament në shitje, 2+1 +2 banjo. Sipërfaqja totale 113.8 m2 + 58 m2 oborr të gjelbëruar. Cmimi 228.000 Euro – Apartament në shitje, 3+ 1+ 2 banjo (njëra me dritare). Sipërfaqja totale 119.79 m2 + 166 m2 oborr të gjelbëruar. Cmimi 240.000 Euro Apartamentet në katin e parë dhe në katin e dytë variojnë me cmimin 1800 Euro/m2 – Apartament në shitje, 2+1 +2 banjo, 1 ballkon, kati i dytë. Sipërfaqja totale 99.26 m2. Cmimi 179.000 Euro – Apartament në shitje, 3+1 +2 banjo (njëra me dritare), 1 ballkon, kati i dytë. Sipërfaqja totale 116.16 m2. Cmimi 209.000 Euro Vilat variojnë me cmimin me 2000 Euro / m2 dhe toka me 300 Euro / m2 Vile individuale 3 katshe në shitje me sipërfaqe ndërtimi 535.99 m2 + 144.58 m2 verandë + 700 m2 oborr. Cmimi 1.282.000 Euro Vile e bashkangjitur 4 katshe në shitje me sipërfaqe ndërtimi 344.39 m2 + 43.98 m2 verandë + 400 m2 oborr. Cmimi 789.000 Euro. Postet e parkimit fillojne me 20.000 Euro Parashikuar të mbaroje brenda vitit 2023

Property Details

Amenities

State:

City: 

Total Surface: 

Veranda: 

Net Surface:

Garden: 

Total lot:

Bedrooms: 

Orientation:

Toilets: 

Property Registration:

Building Features

Construction year:

2023